jueves, 14 de abril de 2011

AUTO CREIXEMENT

AUTO CREIXEMENT PERSONAL
Centre " Coaching Sostenible " carrer Aragó 94 entº1ª <M> Rocafort
TOTS ELS DIJOUS DE 19 A 20:30 :
Estic 100x1000 disponible per aportar -vos els coneixements que he rebut aquets últims anys de recerca per superar els lìmits imposats per la propia ment. Sento  l'energia, que ha potenciat el meu estat físic, ha sensibilitzat les meves percepcions .Aquets estat adquirit ha millorat tot el meu entorn. Relacions familiars,Finances, Salud, Amistats. 
DIA 14 PROPER DIJOUS, PROGRAMA :
DESPERTAR L'ENERGiA : Es molt important moure el cos físic perquè l'energia circuli per el nostre cos. Aquesta serie d'exercicis es molt simple , però molt efectius per obrir els canals energètics que comencen en els peus i mans. També s'activa la zona dels malucs, el baix ventre.                 
RESPIRACIÓ DE IOGA 1er nivell : Adquirim energia del menjar , l'aigua, les impressions emocionals ,la respiració, la meditació. Per la bona salud de l'ésser humà es molt important un bon nivell energètic, si el nostre nivell d'energia baixa mes enllà d'un determinat nivell, podem començar a trobar-nos malament . Per això es molt rendible mantenir-nos en un alt nivell de força vital a
quest mètode ens ajudarà.
                                                                          
DANSES , per despertar les nostres   emocions.                                                                                                        
ASTROGAMA : L' atenció, la concentració estan dirigides en la bola d'energia que imaginem en diferents punts del nostra cos.
COL.LOQUI :  TEMA : Avui i ha una corrent per el canvi una corrent de des-creixement a nivell de la societat ? - A nivell individual la gent es para a pensar, no se sent satisfeta i busca alternatives ?. 
PER MES INFORMACIÓ  I  AVIS D'ASSISTÈNCIA.- JOAN MOVIL 607 699 709.


No hay comentarios:

Publicar un comentario